Niinhän ne ovat viime vuosina olleet. Yksi syy on hirvenmetsästysaika. Ollaan siskon kanssa vuorotellen mummolassa mummun seurana. Kyllä hän pärjäisi tietenkin niin että vaari kävisi pistokset antamassa päivällä - ja olisi jättänyt valmiit lämmitettävät ruuat. Ollaan oltu sitä mieltä että parempi jonkun olla siellä - jos jotain sattuu... Nimittäin (olen sitä mieltä) jos jotain sattuisi niin ei varmaan annettaisi itsellemme anteeksi. Ja kivahan siellä on olla - maalla. Jossu ja Mimi ihan mielellään lähtevät. Jossu saa soittaa pianoa ja Mimi lähtee minne vaan jos on tarpeeksi luettavaa mukana (ja kivat telkkariohjelmat nauhoituksessa tai niin että saa katsoa). Siskon tytöt ei välttämättä halua aina lähteä - no heillä ehkä eri asia kun taloudessa on isäkin. Mun pitäisi sitten kotiin järjestää myös ruuat yms jos jäisivät kotiin. Onneksi eivät vielä ole panneet vastaan... lähtemistä siis.

Ensi viikollakin käydään vaikka on siskon vuoro. Niin on isänpäivä ja sitten vielä hirvijuhlat. Syödään isänpäiväkakkua la:na - metsään lähtevät hirvimiehet kuitenkin sunnuntaina (ei pyhät vaikuta - olivat nyt Pyhäinpäivänäkin). Me ajellaan sitten yöllä kotiin.

Tänä viikonloppuna satoi lunta lauantaina ja vielä oli lumet maassa kun kotiin lähdettiin illansuussa. En kyllä olis tykännyt lähteä pimeällä mut vaarilla oli hieman ongelmia mun talvirenkaiden kanssa (tai oikeastaan kesärenkaiden pultit toisella puolen olivat tiukassa - joutui lähtemään kaverin luokse niitä aukaisemaan). Kotiin päästiin ja kaupassakin kerettiin käymään. Eli hyvä niin. Ja renkaatkin saatiin vaihdettua.

Maksoin vuokran äsken. Taas saa asua kuukauden.