Hetken luulin jo saavani asiasta tänään tiedon - kun pomo kutsui puheilleen. (Olin just jutelllut asiasta yhden työkaverin kanssa, ettei tietoa jatkuuko vuoden vaihteen jälkeen). Pomo vaan kertoi että viimeistään 27.12. saan tiedon - asiaan vaikuttavat meneillään olevat muutokset muualla yhtiössä.

NO se tuli ainakin mulle selväksi, ettei mua ainakaan vakinaisteta eli että se jatkuu määräaikaisena jos jatkuu... sanoin kyllä, että mielelläni jatkaisin. Kun ei tässä muutakaan... sanoin kylläkin et jos loppuu niin sit vietän vähän aikaa lomaa lasten kanssa (sen taisin kylläkin sanoa sille työkamulle, en pomolle) - heillä kun alkaa koulu vasta loppiaisen jälkeen.

Taloudellisesti en kylläkään tiedä miten selviän - tai ainakin vähän aikaa menee että saisi talouden tasapainoon. Eilen tuli uudet vuokrakuitit - kyllähän se vähän nousi - vitosen verran. Jos työt loppuu niin ei tiedä miten asumistuen kanssa käy. Viime vuonna just sain asumistuen alemmaksi ja sitten alkoi tämä työ - ja makselin sitten kesällä takaisin asumistukea (perusteena oli se, että en ollut muka säädetyssä ajassa ilmoittanut tulevan työn palkkaa - vaikka ilmoitin heti kun sain sen tietää... en kuitenkaan viitsinyt ruveta asiasta valittamaan - eivät kuitenkaan laittaneet koko summaa maksamaan vaan olivat vähän alentaneet...). No tätä tämä pätkätyöläisen elämä on.