Kotiuduin hieman ennen neljää - lehti oli odottamassa. Lukaisin sen ennen kuin menin nukkumaan.

Onpahan taas yksi aukko paikattu - kävin paikallisessa uudehkossa "Onnelassa". Myöntää täytyy että ikä on tainnut tehdä tehtävänsä - en oikein viihtynyt. Osa meistä lähti takaisin edelliseen paikkaan - minä mukana. Ei mulla diskoa vastaan mitään ole, mutta muistiko alkaa pettää - koska mun muistini mukaan musiikissa oli enemmän vaihtelua - nyt se tuntui olevan yhtä ja samaa jumputusta (siellä diskossa eräs mieskin kysyi multa sitä samaa) - enpä oikeastaan ihmettele että viikolla nuorempi tyttöni ei halunnut diskoilla. Toisaalta musta tuntui myös sen takia olo siellä oudolta, koska ilmeisesti muutaman vuoden päästä omat tytöt käyvät ko. paikoissa ja nytkin tuntui että suurin osa paikalla olleista voisi olla meikäläisen lapsia. Ehkä se on asennekysymys, mutta eihän mun siellä ole pakko iltaani viettää...

Muuten kyllä ilta sujui kivasti. Treffattiin juhlapaikan alakerrassa olevassa pubissa, josta siirryttiin ruokailemaan tanssiravintolaan. Koko ravintola oli meidän käytössämme n.klo 21:n. Siinä sitten syötiin jouluruokia ja viihdyttiin.

Nyt tässä odottelen lapsia kotiin - exä soitti että ovat tulossa - eilen oli kylläkin puhetta et toisi heidät neljältä, mutta näin tässä yleensä käy - no nyt on sentään jo iltapäivä.

Oikeastaan olo on ihan hyvä - vain pientä väsymystä. Vaikka yllättävän paljon tuli otettua noita alkoholipitoisia - ruuan kanssa viiniä ja sitten oli muutama drinkkilippukin käytössä.