laittaa kummitytölle menemään synttärikortin - tosin synttärit ovat huomenna ja kortti on sitten perillä torstaina. Mutta pääasia minusta, että muistin... tyttö täyttää jo 16 v.

Tämä ilta onkin mennyt peräti koneen parissa - päivitin selaimen (IE 7) ja nyt sitten yritän totutella tähän - tekstikin näyttää ihan erilaiselta.  Mutta kyllä sivustot toimii jne, kunhan vaan silmä tottuu.

Soitin mä tänäänkin vaarille iltasella. Oli siellä yks naapuri käväissyt katsomassa - kun oli itsellä sairaalallakäynti. Kivahan se kun joku käy. Mie en tänään viitsinyt töiden jälkeen lähteä - ja Jossuakin piti käyttää pianotunnilla.

Siskollekin soitin. Hän on huomenna lähdössä vaaria sairaalasta kotiin hakemaan. Kepitkin on haettu tk:sta. Nyt vaan sopeutumaan - jokainen. Vaarille tämä on kyllä aika kova paikka - voi sanoa että on vähitellen selvinnyt edellisestä kipsistä - oli sopilla jopa tanssinut (mitä ei ole tähän asti kyennyt tekemään) - ja nyt sitten kävi näin... mutta eipä siitä sen enempää, eipä sille enää mitään mahda. Turha itkeä kaatunutta maitoa...

Mulla oli kyl tänään vähän hankala päivä töissä. Tuntui että päivä alkoi heti tökkimällä - tarkoitan sitä papakoetta - ja sitten töissä kaikkea pientä huomauttamista - tai siltä tuntui. No joskus on meikäläiselläkin huono päivä... huominen on parempi