On vähän rauhallisempaa nyt. Päivällä kuitenkin tulee keskeytyksiä. Nyt ehkä saa vähän levättyä laakereillaan. Kohta kotiin ja tyttö kyytiin - pianotunnille. Itse käväisen siinä välissä luultavasti kaupassa. Tytön soitonopettaja (isänsä ystävä, en tiedä onko tällä hetkellä enemmän - on ollut) soitteli äsken et jos voisi siirtää torstaiksi - kun hän on niin väsynyt. Ikävä kyllä ei - mun pitää mennä Mimin rippikoulun vanhempainiltaan. Huomenna tietty olis ehkä voinut - mutta en tullut maininneeksi. Lapselle on kyl jo ilmoitettu et tänään on  myöhemmin (vaikka onhan tuo tottunut asioiden siirtelyyn)

Tytön isän nimittäin piti viedä tunnille - mutta hän soitti mulle et joutuu lähtemään töihin.  Tonne länsirannikolle ja lähtee illalla. Saattaa käväistä tyttöjään katsomassa ennen lähtöä. (Ei nyt ole jaksanut koko viikonloppuna - aina vaan soittelee ettei... on väsynyt jne).

Työpaikan kevätretkikin peruuntui. Kun suurimmalla osalla oli muuta menoa. Ehkä sitten myöhemmin... Mulla on joka tapauksessa vapaa viikonloppu. Tytöt menevät  kuitenkin mun siskon luo  kun on sovittu - elikkä järkätään kaverin kanssa jotain kivaa. Onhan se vaihtelua olla yksikseen vaikkei mitään erikoista tekiskään.