En tiedä -  en nykyisin jaksa enää illalla nettiin kovin usein. Tosin eipä töissäkään ehdi- mutta joka tapauksessa päivän kun viettää koneella.

Meiän hommat vaikuttavat muuttuneen totaalisesti. Ne asiat jotka aiemmin olivat ehdottoman tärkeitä - eivät sitä enää olekaan. Ennen oli tärkeää, että linjoilla on jatkuvasti tietty määrä ihmisiä, nyt saattaa olla että olet yksinäsi vastaamassa kun muut tekee muita hommia (joiden piti siis olla sellaisia töitä että ne eivät haittaa tätä alkuperäistä hommaa). Sitten jossain vaiheessa on karjuttava et onko totta että yksin vastaan puhelimeen... ja jonot punaisina.

No aika näyttää - ehkä se helpottaa kun oppivat ne uudet työnsä tai sitten toimintatapojen muutos on tosiasia. Pomo kysyi tänään olenko kerennyt perehtyä omaan uuteen hommaani - pakko oli sanoa etten ole kerinnyt kuin vilkaista. Mutta se työ on kyl sellaista ettei se vaadi päivittäistä panosta vaan siinä on deadline johon mennessä on tehtävä. Eli teen kun aikaa on ja kun on sitten ehdottoman pakko.

Eilinen päivä oli sitten loppujen lopuksi ihan ok. Tänään oli rankempaa kun poissaolijat tekivät rästiinjääneitä hommiaan...

Mutta kuten ennenkin - päivä kerrallaan