Sen verran, että Jossu kuopi kukkapenkit tyhjiksi ja itse otin pois aitakehikon - kun se mielestäni sai terassin tuntumaan ahtaalta. Heti näytti valoisammalta... kyllä mä siihen jonkun köynnöstuen tai vastaavan tulen hankkimaan, mutta en niin massiivista kuin aiemmin.

Ostin muuten tänään cittarissa käydessäni n. 30cm x 14cm terrakottakilpikonnan kukkapenkin viereen (tai mihin sen nyt haluaa laittaakin - kaikki on vielä avointa). Pari keijua siellä on jo vuorenkilpien siimeksessä istuskelemassa...  Jossu tässä viikonloppuna halusi ne sinne viedä.

Viime vuonna en paljoakaan muutoksia tehnyt. Halusin nähdä mitä sieltä edellisen asujan jäljiltä on jäänyt. Nyt sitten ajattelin ainakin kukkapenkin uusia - lisää multaa ja ehkä vähän korotan penkkiä. Mutta kesän mittaan sen sitten näkee.

Tyttöjen kouluilta tänään otettiin yhteyttä: Jossun terkkari kyseli, miten ne silmälasiasiat järjesty. Kuulemma ollut vähän ongelmia nykyään kun silmälääkäri ei suoraan ota vastaanotolle vaan ensin pitää mennä optikolle, joka tutkii onko aihetta silmälääkärille. Jotkut optikot eivät kuulemma kirjoita silmälasireseptiä vaan pitää mennä silmälääkäriin ja se taas aiheuttaa sen, että koululta kehotetaan menemään omalääkärille että saisi lähetteen polin silmälääkärille... no onneksi Jossun tutkinut optikko antoi sen reseptin heti.  

Mimin opettaja taas kyseli, että mitä mieltä olen siitä jos Mimi ensi syksystä alkaen kulkisi bussilla kouluun. Oltiin molemmat sitä mieltä, että voisi tehdä tytölle hyvää vähän liikkua enemmän ja ehkä muutenkin oma-aloitteisuutta lisäävä asia. Mimihän käy naapurikaupungissa erityiskoulua.

Kamu käväisi iltakahvilla ja kertoilemassa kuulumisia eli silleen rattoisasti meni tämä ilta. Kaipa kohta olisi valmis unten maille unia näkemään. Höh - turha kuvitella - että vielä nukkumaan kävisin. Yleensä menee tuohon ainakin yhteentoista ja aamulla ylös puoli seitsemältä.