- tai alunperin piti Jossulla olla pianotunti, mutta opettajansa siirsi sen. Meille sopi parhaiten torstai, huomenna mulla Pilates (ja syödäkin pitää ehtiä). Joten tänään sitten tehdään kirjastoreissu, jota olin suunnitellut torstaille. Pitänee tänään myös käväistä Mimille katsomassa jos löytyi sisäpelikengät...Saunaankin illalla ehdittävä.

Sen verran painonhallinnasta... tämä viikko on sujunut tosi hyvin huolimatta kaksista synttäreistä (viime torstaina ja lauantaina). Ehkä se taas tästä.

Elatustukikin nousee - ruhtinaalliset 11 euroa. Minähän saan elatustuen kaupungin kautta - perivät sitten exältä. Tämä onkin ensimmäinen kerta kun saan ns. indeksikorotuksen. Kun tuosta elatustuesta sovittiin aikoinaan - taisi olla olla marraskuussa 2001 - en saanut korotusta vuoden alussa 2002 jolloin viimeksi on korotettu (kun se meiän sopimus oli vasta määritelty - olikohan se niin että se korotus koski ennen vuotta 2000 tehtyjä sopimuksia). Silloin sitä kyselin ja ajoittain olen vuoden vaihteessa kysellyt - eikä ole tullut korotuksia. Nyt huomasin jossain että tulee indeksikorotus. Ja pankkitililtä huomasin että huomenna on tulossa hieman suurempi määrä kuin aiemmin...