Olinkin jo töissä kolme päivää ja tuntui tosi rankalta viikko. Vaikken ollutkaan puhelimessa niin töitä riitti melkein tauotta - enkä pystynyt keskittymään omiin hommiinkaan. Painotalolle pitäisi saada materiaalit - no onneksi niissä on väljä aikataulu. Sydän kyl pomppas taivaisiin kun sieltä soittivat et sulleko nämä vedokset piti lähettää - mä siihen et enhän mä edes ole niitä tehnyt vielä. No sitten selvisi et kyse on eri asiasta (no joo - aiemminkin ovat niitä mulle lähetelleet väärin...)

Mimin kanssa oltiin tiistaina palaverissa (ja Jossulla oli hammaslääkäri) - ja mie olin sairaslomalla. No ei Mimin tilanne ole niin paha. Suurin ongelma on luultavasti kaverin puute ja arkuus lähteä täältä kotoa etsimään tekemistä. Et nyt yritttävät löytää siihen jotain mahdollisuuksia. Ehkä parin viikon kuluessa jotain selviää.

Viikonloppu on ollut aika menoa. Lauantaina tytöillä oli koulua. Iltapäivällä etsittiin Jossun kaverille lahjaa. Tänään käytiin markkinoilla ja Jossu meni synttäreille,  me kiinalaiseen syömään (pääsi Mimi tutustumaan siihenkin). Tytöt menivät sitten tädilleen käymään ja heidät sieltä tuotiin pois. Mie tein kamun kanssa "kirjeprojektia" - hänen juttu. Mutta oli meillä hirmu hauskaa sitä tehdessä. Tyttöjen isä käväisi illalla tyttöjään katsomassa.Eli toimintaa on ollut...