On hieman sekava mieliala noitten työjuttujen kanssa. Tavallaan annan ajan kulua päivä kerrallaan, mutta toisaalta mietityttää et mitä kaikkia työtehtäviä meille sälytetään vuoden loppuun mennessä. Yrityksestä joutuu lähtemään aika moni sellainen jolla on tietoa ja taitoa, jota meillä ei ole kenelläkään. Mielessä pyörii ajatus että mitä he (johto) sillä säästävänsä että päästävät heidät lähtemään: joukossa on sellaisiakin jotka sanoivat itsensä irti heti. Tuntuu pahalta heidän vuokseen ja heistä suurin osa on ollut tosi tunnollisia ja taloon sitoutuneita vuosikausia - näin se sitten palkitaan. Tälläinen tämä maailma nykyään - raha ratkaisee...tulosta on tultava - kun osakkeenomistajat muualla vaativat.

Katselin tänään Silminnäkijä- ohjelmaa, jossa puhuttiin kotipalvelun nykytilasta. Sitä ei ole tai sitten siitä joutuu maksamaan suuria summia. Miten sitten kun itse ollaan vanhoja... kuka meitä hoitaa vai jäädäänkö ihan yksin.

Tulin muuten laittaneeksi itselleni taas profiilin nettiin - kaduin jo -  mutta yks on vastannut tai siis laittanut viestiä kuitenkin elikkä olkoon siellä... vielä.

Painonhallinta sujuu, mutta olo on ollut hieman huono. Huippaa kun nousee ylös tai nopeasti kääntää päätä tyynyllä.  Menee se luultavasti ohi ajan kuluessa. Silmiäkin särkee. En sitten tiedä - olenko tulossa kipeäksi - kesäflunssa. Loma alkaa 2½ viikon päästä.