En antanut Mimin aamulla jäädä kotiin vaikka oli nuhainen - kuumetta ei ollut illalla eikä aamullakaan. Päivällä sitten opettaja soitti et kyllä tytön pitää olla kotona (et hän jo edellisenä päivänä oli sitä mieltä kun nenä valui ettei tartuta muihin)... no tuli sitten seuraavalla bussilla kotiin

- ja minä tunsin itseni huonoksi äidiksi. Kun en antanut jäädä kotiin oleilemaan... no joo - ehkä mä tästä selviän. Mutta mielestäni ei tytöllä ollut muuta kuin tuo nuha, kun ei ollut kuumetta - ei edes lämpöä. Onneksi oli kotona ruokaa ettei likan tartte nälkäisenä olla - olin illaksi varannut. Nyt pitää sitten miettiä taas ruoka-asioita eli jotain helppoa lämmitettävää kotiin - ei likalla kuitenkaan ruokahaluttomuutta ole.

Kun pääsee kotiin niin kohta on lähdettävä toista viemään soittotunnille. Huomenna olis itsellä pilatesta mutta saattaa olla että jätän väliin - varsinkin jos itsellä tämä nuha jatkuu... Torstaina on kuitenkin mentävä Jossun koulun talviriehaan. Ja itse pääsen tällä viikolla töistä viideltä - aika haipakkaa taas tämä elo. Tuntuu et illat jää tosi lyhyiksi. Tänäänkin jouduin kuitenkin lähtemään normaaliaikaan kun oli se verenpaineenmittaus varattuna.