- ja taas on viikko kulunut. Menin siis vartioimaan painoani. Huomenna sitten tiedossa ensimmäisen viikon tulos. Ainakin tällä hetkellä vaikuttaa hyvältä. Mutta se on sitten huomisen asia.

Menossa ollaan oltu. Viikonloppu meni mummolassa mummon seurana, vaari oli konsertissa. Sitten olen tyttöjä käyttänyt harrastuksissa ym. Jossu oli kipeänäkin pari päivää.

Terkkari pyysi tytön kontrolliin - painon takia. Jossun paino oli viime kesänä hieman laskenut edellisestä mittauksesta.  Tämä kontrolli sitten venyi tän vuoden puolelle (piti olla syksyllä). No tulos on että tyttö on laihtunut 1,5 kg kesästä, pituutta ei ilmeisesti ole tullut lisää. Mutta paino ei saa enää laskea, seuraava kontrolli maaliskuussa. Hemoglobiini oli kuitenkin 147 eli ei anemiaa. Sitten lapussa oli kehotus että lisää ruokaa! Jossuhan meistä kuitenkin eniten syö.  Joka aamu aamiaisen, usein puuroa. Syö ainakin kotona kunnon annoksen ruokaa illalla. Koulussa ei ilmeisesti syö kaikkea ruokaa - mutta kertoo siitä minulle. Jotain syö kuitenkin. Millä mä häntä enemmän "painostaisin" syömään. Ehkä on isäänsä tullut - hyvä aineenvaihdunta.

Verokortinkin sitten sain. Sama veroprosentti kuin aiemminkin, hieman on tulorajaa nostettu eli vähän enemmän tulee itselle. Saas nähdä miten käy asumistuen tänä vuonna.  Ajattelin viimeistään viikonloppuna sen tarkistuspaperin täyttää... Vielä pitää käydä nettipankissa kuitti tulostamassa vuokran maksusta. Vuokra on noussut taas vuoden alusta, palkka ei. Vähän kauhulla jo mietin ensi syksyä. Mimi täyttää 17 vuotta ja lapsilisät jää pois. Työkaverin kanssa oli puhetta, että vaikuttaa myös asumistukeen (hänen tyttönsä täytti muistaakseni syksyllä - katsovat että 17 v itse vastaa asumisestaan ym, ja on ehkä tulojakin - silti vanhempi laittaa allekirjoituksensa koulun lappuihin... ). Mutta nyt riittää purnaaminen. Katsotaan sitä sitten kun on enemmän ajankohtaista. Mä lähden nyt nukkumaan...