keskiviikkona, mutta peruin. Paha aika hänelle: klo 10. Kun käy toisessa kaupungissa koulua niin aamu menis lekuriin odotellessa ja tuskin kerkeäisi 10.25 bussiin, seuraava meni tunnin päästä - ja sitten olis enää pari tuntia koulua ja sitten takas.

Peruin sen netin kautta - pääsi sitäkin kokeilemaan. Toivoin uutta aikaa joskus kesäkuun puolelle. Sitten meinasin et laitan itseni samantien jonoon - kun siinä oli et jono n. 8 kk ( minä olen odottanut tarkastusaikaa syksystä 2005 lähtien!?!). No se ei olekaan käytössä...

Kirjastossa käytiin taas. Paljon lisää lainattiin... entisetkin lukematta - ja niistä kertomatta. Tuntuu ettei aika valitettavasti riitä kaikkeen. Digiteeveekin tökkii - jotkut kanavat ei näy kunnolla vaan on kaikenmoista häiriötä - eikä auttanut päivitykset (kun ei ole uusia) eikä kanavanhautkaan. Kai siellä on jotain muuta häikkää. Ihmetyttää ja syksyllä pitäis olla pelkän boksin armoilla - nyt voi sit katsoa analogista jos boksi temppuilee (mulla pitäis kyllä olla ihan laatuboksi - Handan)