oltiinkin ex tempore-fiiliksellä liikenteessä. Kamu soitteli iltapäivällä et lähtisinkö Plogmania katsomaan illalla. Kysyinpä lapsilta, että onko heillä sitä vastaan mitään, että lähden... ei ollut -joten lähdettiin. Ihan kivaa oli. Miehän en käy noissa oikeastaan tanssimisen takia - tanssin kyllä jos joku erehtyy hakemaan mutta nautin muuten tunnelmasta (musiikista ja minusta on kiva katsella muiden liikehdintää).Kaveri pääsi tanssimaan ihan kiitettävästi (hänelle se onkin tärkeää).  Charles lauloi hyvin ja ilta kului rattoisasti - pari siideriä otin. Kotona olin ennen puol kolmea - ja ennen lehteä!

Tänään on pikkasen väsyttänyt. En ole paljoa tehnyt. Tytöt vein ratsastamaan ja käväisin kaupassa saunalimpparin ja huomisen ruuat ostamassa. Ajattelin kerrankin tehdä vastoin periaatteitani - ja käydä kaupassa vasta huomenna kun on kaupat auki. Jotenkaan tänään ei ollut halua ruveta miettimään mitä sitä ensi viikolla syödään. Nyt odotellaan saunan lämpiämistä.

Mimi on jo pitkään odotellut rippipapin kirjettä kevään kokoontumisista. Se tuli vihdoinkin perjantaina - ja oli siinä lappunen vanhemmillekin. Eli siitä se lähtee. Tai onhan hän niitä leimoja keräillytkin jo muutaman. Huomenna olis tarkoitus viedä kirkkoon...