jokin onnistuu. Nimittäin tilasin aikaa e-neuvolaan. Hieman nolona kun pillerit melkein loppuun syötynä eli hieman kiire olis. Suuri oli hämmästys kun kuulin et pääsen lekurille jo torstaina.

Mimi kävi tänään hammaslääkärissä. Kaikki oli ok eli ei reikiä ja hampaatkin harjattu tarpeeksi hyvin. Edellisellä kerralla hammashoitaja oli antanut palautetta huonosta harjauksesta.

Illalla kävin Jossun koululla kuuntelemassa infoa yläasteelle menosta - ensi syksynähän se on edessä. Ilmeisesti tyttö ei hae minnekään erikoisluokalle joten ei tartte tehdä mitään - vaan pääsee lähikouluun. Siskon tyttö joutuu tekemään hakemuksen kun haluaa toiseen kouluun kuin mikä on lähikouluksi merkitty (tosiasiassa hänen lähikouluunsa on pidempi matka mutta koulualueen rajat on piirretty niin... sisko ja siskon mies olivat aika harmissaan. Nämä likathan ovat samalla luokalla olleet tähän asti). Nämä kouluihin hakukriteeritkin tuntuvat vaihtuvan joka vuosi (niin myös rippikoulu - olen vaan seuraillut et ihan erilainen hakumenettely on tänä vuonna kuin viime vuonna kun Mimi haki... ensi vuonna on sitten Jossun vuoro).

Töissä on kiirettä. Tänään olinkin viiden vuorossa. No viimeinen tunti on silloin hiljainen joten sain tehtyä rauhassa mulle määrättyjä hommia. Joiden deadline lähestyy parin viikon päästä. Aamulla mittasin verenpaineen - pikkasen oli koholla. ja paino senkun nousee.