Ilmoittauduin kansalaisopistolle Pilatekseen. Se olikin suosittu kurssi. Ilmoittautumisaika oli klo 10, itse laitoin lomakkeen menemään pari minuuttia yli ja sain paikan 25 (kaikenkaikkiaan tilaa 30:lle). Hetken päästä tarkistin tilanteen. Kurssi oli täynnä eli kannatti olla nopea.

Olen tota Pilatesta harkinnut jo parisen vuotta, mutta aiempina vuosina en ole kansalaisopistolle voinut ilmoittautua (tosin en muista oliko tota kurssia esim. viime vuonna) kun sinne piti mennä aamusta jonottamaan - eihän sen 8-16 työläiselle sovi. Nyt sai sähköisesti laittaa ilmoittautumisen...

Olishan tota Pilatesta päässyt jonnekin kuntosalille harrastamaan mutta ajattelin aloittaa sen kansalaisopistolla. Se on nyt sitten maksettukin. Luulisin että sitten tulee mentyä kans. Yksi kertaa jää tosin väliin -  jo aiemmin sovitun konserttireissun takia. Olen kaverin ja tämän äidin kanssa menossa Katri-Helenaa katsomaan Lahteen.

Valvottaa taas. Tosin ajattelin kohta lähteä nukkumaan eipä sitä joka yönä kukuta. Kesä alkaa olla ohi ja on alettava valmistautua syksyyn. Joudunhan mä nousemaan aikaisemmin, tytöt kun heräävät kouluun. Tunnustan tänään otin pienet torkut vielä sen jälkeen kun olivat lähteneet.

En tiedä tämä laihduttaminenko taas tätä kroppaa piristää - ei oikeastaan väsytä paljoakaan.