Aika kasa on taas luettuja - ja kommentoitavia. Muutamat noista tuli luettua aika ylimalkaisesti, koska laina-aika on täyttymässä - tuli vähän kiire. Mulla on paha tapa lainata kaamea kasa kirjoja ja lukea ne eri järjestyksessä kuin olen lainannut. Luen vähän nk. fiiliksen mukaan - joskus haluaa lukea kevyempää ja joskus taas ei... Joitakin luen vain selailllen kuten digikuvauskirjoja - niitä mulla lainassa tällä hetkellä kaksi, mutta en ole niihin paljoakaan ehtinyt perehtyä.  

Kitty Kelley: Kuningasperhe

Kertoo englannin kuningashuoneesta, vähän ikäänkuin rajoittaen esirippua ja näyttäen, että omat oikkunsa on heilläkin jne. - "juoruja" kuninkaallisista.

Veikko Huovinen: Pietari Suuri hatun polki

Taattua Huovista. Hänen kirjojaan on aina kiva lukea. Veitikan luin joskus lukiovuosina - jolloin raahasin kirjastosta n.20-30 kirjaa kuukaudessa kotiin. Stalinista kertovaa Joe-setää en muistakaan lukeneeni - ehkäpä pitäisi.

Sinikka Nopola: Tervehdin teitä kevätsukkahousuilla ja muilla kirjoituksilla

Lastenkirjailijan aikuisempi puoli. Kirjassa olevista teksteistä suurin osa on julkaistu aikaisemmin Hesarin kuukausiliitteessä. Hersyvää tekstiä joka tapauksessa.

Tuula-Liina Varis: Pikku naisia

Novellikokoelma, jossa pääosassa nainen: Äiti muistelee nuoruuttaan kun tytär on juuri tehnyt raskaustesti. Leskirouva ja kotiavustaja.  Nainen ystävänsä haujaisissa muistellen yhteistä nuoruutta jne jne.

Mirja Kuivaniemi: Ihmisten lainaajat: novelleja

Novellikokoelma tämäkin.  Ei ehkä ihan minun makuuni - kirjan lukeminen kesti yllättävän pitkään. Ei tullut tunnetta että tämä on äkkiä saatava luettua. Mutta luin kuitenkin