Me heräiltiinkin melko myöhään - johtuen eilisistä Euroviisuista. Tytötkin seurasivat loppuun asti ja jännittivät. Suomen kappaleen sijoitusta ei oikeastaan enää mietittykään - mutta hyvä noinkin. Saihan se ihan kivasti pisteitä - joskus ollaan jääty ilmankin.

Tänä vuonna sai jopa jännittää et voittaako Serbia ja sehän selvisi vasta toiseksi viimeisten äänten jälkeen. Tykkäsin kappaleesta ja minusta oli hyvä että musiikki voitti eikä show (nk olisi käynyt jos Ukraina olisi voittanut)

Aamulla siis tytöt "herättivät" minut perinteisesti tuomalla korttinsa ja lahjansa. Siinä sitten availin. Mimiltä sain serviettitekniikalla koristetun purnukan ja Jossu oli ostanut salmiakkikarkkeja (he eivät enää koulussa tee lahjoja)

Tein itse tuossa aamusella kortin omalle äidille -  ja omasta mielestäni onnistuin tänä vuonna tosi hyvin. Laitan kuvan vaikka myöhemmin jos muistan. Yleensä äidille tekemäni korttien ideana viime vuosina on ollut kuvat hänen omista kukistaan siellä koto-kotona. Tänä vuonna kukkana sinivuokko... Sitten olen ostanut pienen lahjan (joka on vuosi vuodelta vaikeampaa kun hänellä on jo kaikkea - no nyt ostin Galileo-nestelämpömittarin) ja käväisen ostamassa läheisestä kukkakaupasta kukkia.

Nyt olen ruokaa laittamassa. Jossu tuolla "kattaa" pöytää. Syödään tänään kanansisäfilevartaita, paneroituja sipulirenkaita ja salaattia (tammenlehtisalaattia, herne-maissi-paprikaa, kurkkua, tomaattia ja ananasta). Sen jälkeen aletaan suunnittelemaan mummolaan lähtöä.