Oikeastaan se alkoi viikonloppuna. Onnistuin polttamaan jäljen kaulaani - popcornilla. Pussi aukesi jotenkin huonosti ja osa jyvistä lenteli. Ikävän kuumia olivat. Huomasin, että Lemminkäisen äidin terva-pihkasalva auttaa myös siihen. Tänään aamulla onnistuin polttamaan kieleni kuumalla kahvilla (annoin kahvin seistä keittimen levyllä...), se on vieläkin kipeä. Ei maistui appelsiini eikä tomaatti hyvältä.

Digiboksikin temppuilee - jumittaa. Ei pitäis - on vasta noin kaksi vuotta ollut käytössä - en sitten tiedä pitäisikö formatoida (mutta ensin pitäisi saada kaikki tallenteet katsottua ja sehän ei ole helppoa kun tulee lisää tallennettavaa. Tänään piti äänittää Äideista parhain, mutta jumiutui ja jouduin keskeyttämään (en päässyt muille kanaville) ja ilmeisesti hävitti sitten filmin alun -

Eräs postimyyntiliike taas lähestyi minua maksukehotuskirjeellä. Samasta asiasta soittelin marraskuun lopulla ja asian piti olla kunnossa. Alunperin kyseessä oli oma moka - maksoin epähuomiossa ilman viitettä ekan erän. No soittelin sitten laskutukseen ja sieltä sanottiin että toinen erä jonka olin maksanut näkyi siellä - viitteineen mutta tätä viitteetöntä ei. Mutta asian piti olla selvä - olinhan laittanut lisäksi spostia asiasta. No tänään sain todeta ettei asia ollut selvä. Tällä kertaa karhusivat sitä ensimmäistä viitteetöntä sekä sitä toista erää joka jo viimeksi näkyi siellä...Yli kymmenen minuuttia sitten jonottelin laskutukseen. Sitä viitteetöntä suoritusta ei edelleenkään näy ja tämä toinen erä näkyy. Ehkä huomasi as.palvelija että aloin olla hieman hiiltynyt. Lupaili ottaa asiasta selvää ja soittaa sitten mulle - ehkä huomenna.

Ihmettelen vain että eikö firmalla ole mitään ns epäselvien laskujen tiliä, josta sitten voisi etsiä. Mä kuitenkin taannoiseen sähköpostiin liitin kuitin josta näkyi maksaja ja oma viestini (laitan yleensä lisäksi vielä itselleni tiliotteelle mitä asia koskee). Tiedän kyllä että viite pitäisi laittaa - ja niin yleensä teenkin. 

Ikävä kyllä - alan kallistua siihen suuntaan etten enää osta ko. paikasta. Olen ollut vissiin yli 20 vuotta asiakkaana ja viime vuosina palvelu ja tarjonta on selvästi huonontunut - tavaraa ei saa vaikka tilaa heti kun tarjous tulee tietoon - tai sitten sitä saa odottaa yms ja asiakaspalveluunkin on aika jonottaminen (sekin maksaa). Minäkin olen sieltä aika paljon ostanut vuosien aikana.