Enää kaksi päivää, sitten viikko lomaa.

Kävin tänään Mimin kanssa lekurissa. Aika lailla olin lääkärin kanssa samaa mieltä tytön polvivaivoista. Lekuri lueskelee Mimin vanhat s-kertomukset ja soittaa sitten parin viikon päästä... Tällä hetkellä vaikuttaa siltä että jalat väsyy virheasennon takia ja siksi "polvi pettää". Luultavasti saa taas pohjalliset. Mutta katsotaan.

Käytiin muuten viime sunnuntaina katsomassa yhtä asuntoa, jossa pohjapiirros oli hyvä. Tänään huomasin että on mennyt, tosin olin itse tullut siihen tulokseen etten sitä yritäkään saada - siinä olis pitänyt tehdä aika lailla - ainakin kaikki seinäpinnat maalata. Harmittaa kun ei keritty käydä toisessa kohteessa silloin myös (käytiin erehdyksessä katsomassa yhtä kaksiota). Nyt huomasin että ilmeisesti samassa talossa on toinenkin asunto myytävänä - vaikutti samanlaiselta, välittäjä oli eri. Tässä toisessa vaan oli hintapyyntö melkein 13t enemmän. Onkohan siinä tehty remontti? Ko.asunto on aika pieni - lähinnä kiinnostaisi makkareitten koko - mahtuisiko sinne kaksi monitoimisänkyä... sen takia haluaisin käydä katsomassa.

Yksi suuri mutta on tietenkin se, että saisinko lainaa koko summalle. Sehän ei tietenkään selviä kuin ottamalla pankkiin yhteyttä. Isälleni hieman vihjailin että tälläistä olisin suunnittelemassa ja ehkä tarvitsisin 15-30% takausta. >Mutta eipä näissä asioissa kannata hötkyillä - tietenkin jos löytyy hyvä kämppä niin sitten tietenkin nopeus on valttia.

Törmäsin eilen yhteen opiskelukaveriini. Kertoi muuttaneensa maalle - miehen kanssa. Niin se elämä heittelee. Sanoi laittaneensa oman asuntonsa vuokralle. Joku aika sitten kuulin erään toisen opiskelukaverin ostaneen asunnon tästä meiän läheltä... muutoksia tapahtuu - itse kullakin. Tänään sanoin kyllä työkaverillekin että olen suunnitellut asunnonhankkimista kun tuntuu turhalta maksaa vuokraa... mutta katsotaan miten käy

Eilen muuten meinasi lasten ilta mennä pilalle. Yht'äkkiä digiboksi hävitti mtv3:n, SubTv:n ja nelosen. No surffailin vähän netissä ja jossain keskustelupalstalla joku mainitsi että uusi JIM-kanava saattaa aiheuttaa sen et boksissa on laitettava tehdasasetukset ja laitettava kanavahaku uudelleen. (mä yritin pelkkää kanavahakua -sillä en saanut näkymään). No sitten laitoin tehdasasetukset päälle ja kanavahaun - niin näkyi - ja nähtiin Frendit

No nyt lähden pilatestunnille. Meillä pitäis tänään olla Flex-bar't käytössä.