että sivupohjani on muuttunut - laatikot ovat säilyttäneet värinsä mutta kuva hävinnyt. Selvishän se - pohjantekijä oli poistanut kuvansa. Ei siinä mitään - jossain vaiheessa yritän ehtiä uutta etsimään - mutta nuo nykyiset vihreät laatikot kuvastavat kyllä minun värimaailmaani eli olkoon pelkistetty sen aikaa.

Loma on alkanut - perjantaina en onnistunut saamaan hammaslekuria kiinni joten en tiedä saanko ensi viikolla tämän lohjenneen hampaani korjattua. Ostin kyllä sellaista väliaikaista paikkamateriaalia jota ajattelin koittaa jos venyy lekurille pääsy pidemälle. Auton korjausajan sain tiistaille. Nyt en sitten ole autoa ajellut - sen verran että vein tytöt siskolle pe-iltana. Miehensä toi heidät sitten eilen päivällä.

Kari Tapio käytiin katsastamassa - hyvin laulaa mutta jotenkin tuntuu että on jollain lailla "suuri tähti". Ei paljoa ota kontaktia yleisöönsä. Huomasin että siellä oli selvästi myös sellaisia jotka vain hänen takiaan sinne tulleet.. Laulaa ne pari settiä ja häipyy äkkiä pois poken saattamana. Tai en tiedä - sellainen kuva mulle jäi. Olen joskus käynyt lavakeikallaan katsomassa - ja silloin mulle jäi ehkä myönteisempi fiilis. Tosin on siitä useampi vuosi aikaa - ehkä muistan väärin.  Nyt kaveri kysyi lähtiessä et esittelikö bändiään - no empä huomannut.