Oltu vaan - jotenkin tuo ilma ulkona ei ole houkutellut. Lauantaina käytiin naapurikaupungissa kirjakaupassa katsomassa - olipa aikamoinen räntäsade ja se tuuli. No mukaan tarttui Jossulle nuottikirja ja mulle Olkitöiden aarteet. Kiva katsoa mitä siitäkin materiaalista voi saada aikaan. Sitä en tiedä tulenko itse sitä kokeilemaan, mutta...

Tilailin tänään hieman tavaraa Villihelmestä. Lähinnä putkihelmiä ja sen sellaista... Tosin tilasin ensin vaikka mitä, enkä muistanut Visani salasanaa, tietenkään en siinä hössökässä muistanut minne sen laitoin. Hyviä nuo Jemma-nimiset paikat... Kokeilin sitten uudelleen ja sitten onnistuikin. On vähän jäänyt helmityökokeilutkin ja muutkin käsityöt kun ei toi aika meinaa riittää.

Kävin mä perjantaina hieman viihteellä kaverin kanssa. Tällä kertaa tytöt jäivät kotiin kahdestaan - yleensä ovat olleet jossain "hoidossa" tai kyläilemässä  - mutta olen tullut siihen tulokseen et pärjäävät keskenään.  Annoin luvan valvoa mutta olivat kuulemma menneet jo puolenyön jälkeen sänkyihinsä eikä ollut valot joka huoneessa kun tulin kotiin. Muuten ilta meni miten meni - ihan kiva oli käydä jossain mut ei se nyt niin ihmeellistä. Tällä kertaa sakkia oli liikaakin (pari viikkoa sitten oli aivan päinvastoin) eli tungosta riitti. Ihmiset oli tosi humalassa ym. Ei toi kapakkaelämä oikein kiehdo, mut silloin tällöin voi käväistä - ja olla sitten taas tyytyväisenä kotosalla. Mut sen verran ikää on tullut et tavallaan koko viikonloppu menee toipuessa, väsyttää vaikkei nyt tullut juotuakaan kuin muutama siideri (kaks niistä kaverin luona ennen kymmentä). Mutta tulipahan käytyä. Rahaakaan ei mennyt tolkuttomia määriä.