Käytiinpä Syvälahden lavalla Kangasniemellä aattona. Oli tyttöjen ensimmäinen lavakeikka. Jossu ei oikein tykännyt, mutta Mimi yllättäen kyllä. Vaikkei musiikki olekaan hänen lempimusiikkiaan. No ilta meni ja kokko oli suuri. Kotona oltiin puoli viiden jälkeen. Vähän jäi harmittamaan kun en pysähtynyt kurkia pellolla katsomaan - mutta siinä vaiheessa ei oikein enää jaksanut pysähdellä.

Juhannusajelun km-saldoksi tuli n. 340 km - suonikohjut tykkäs :). Sinänsä ajo ei mua väsyttänyt.

Niin maakunta-ajelua: Kymenlaakso, Etelä-Savo, Etelä-Karjala, Keski-suomi sekä Päijät-Häme. Ajoimme siis Ristiinan ja Mikkelin kautta Kangasniemelle ja kotiin Joutsan ja Hartolan kautta. Keli oli aika kostea ja sateinen. Kokko oli tosi upea mutta satoi, niin ei sitä viitsinyt kauaa ulkona katella.

Syvälahdessa siis esiintyivät Markus Törmälä ja FBI Beat sekä Elina Vettenranta & Freesia. Mie itse en lavoilla käy tanssimisen takia, ehkä tunnelman sekä musiikin vuoksi. Kiva katsellakin on. Mimi näyttää olevan samanmoinen, Jossu taas kaipaa enemmän toimintaa... Kamu sitten haluaa lavoille tanssin takia - onneksi pääsi parketille.

Vähän harmitti etteivät lapset päässeet karaoke-puolelle mutta se oli K18-aluetta. Sitä ainakin Jossu olis halunnut kokeilla.

Päivällä sitten heräiltiin puolen päivän jälkeen...