Tytöt innostuivat tosi paljon 3D-askartelusta. Lauantaina piti käydä Sinooperista ostamassa kuvia ja tais toinen löytää kirjakaupastakin. Kuvia ovat sitten leikelleet - Jossu teki tänään ensimmäisen oman korttinsakin. Olen minäkin niitä kuvia - leikellyt ja koonnut, mutta kun ei aika tahdo oikein riittää. Mutta kiva kuitenkin, että meillä yksi ns. yhteinen harrastus - tällä hetkellä.

Tänään käytiin mummulassa keräämässä marjoja - heille ja meille. Mustaa ja punaista viinimarjaa sekä karviaisia. Me lähinnä syömämarjoiksi.

Mimi värjäsi vaihteeksi hiuksiaan - väri taisi olla kastanjanruskea. Pikkasen autoin. Nyt on tytöllä uusi tukka - väri ja lyhyemmäksi leikattu.

Perjantai-iltaa vietettiin Kouvolan "Taiteiden yössä". Mimi ei sinne mukaan lähtenyt, Jossun kanssa siis ja kamu oli mukana. Tuttuja ja sukulaisia tavattiin runsain mitoin. Jossu sanoikin et oikeastaan se on kaikkein mukavinta. Kiva oli katsella Kuusaalaisten Improjausta - kuulemma jo kahdeksas kerta. Ei me siellä oltu kuin kymmenen kieppeille - sit vietiin Kamu kotiin ja kahvit siellä juotiin. Mimikin kerkesi soitella et koska tuutte.

Mäkin nyt katsonut hieman kisoja. Mummulassa siltä ei voi välttyä. Muuten kierrän kaikenmoiset kisat kaukaa: en sitten tiedä juontaako asia juurensa lapsuudesta (mistä kaikki yleensä). Meillä ei kotona olympialaisten aikaan (tai oli se mitä urheilua vaan) muuta katsottu, varsinkin jos sattui tulemaan samaan aikaan. Kyllä siinä tuli muutamat itkut itkettyä kun jäi lempiohjelma katsomatta. Eikä ollut toista telkkaria. Yöllä nukkumiset hieman häiriintyi kun isä ja veli katsoivat esim. Jääkiekkoa. Olisivatkin katsoneet hiljaa mutta kun kuului kaikenmaailman kommentit...  

Tosin viime aikoina olen katsonut telkkaria tosi vähän. Mulle kun ei tule tällä hetkellä päivälehteä ollenkaan. En sitten näe kätevästi päivän ohjelmia enkä viitsi telkkaria aukaista sen takia. No sitten teen jotain muuta, lueskelen tai vaikkapa askartelen. Tytöt hoitaa kyllä katsomisen.