- ruokaa ostamassa myös. Testasin tänään jotain pata-ainesta - tais olla Islantilainen kalapata. Meillä ei saanut suosiota - no Mimi hiukan tykkäs, Jossu ei ollenkaan eikä se muakaan oikein kiehtonut. Eipä tartte ostaa toista kertaa.

Nähtiin tänään Anttilan aulassa tyttöjen entinen tarhatäti. Oli ihan ihmeissään - näinkö isoja jo... niin se aika menee.

Täytyy tosiaan testailla noita piilareita. Sain neljä paria kertakäyttöisiä testattavaksi. Tänään ehkä oli pieni moka mennä töiden jälkeen testaamaan. Silmät jo valmiiksi väsyneet - ja kun ripsarit silmissä niitä laitteli. Varmaan meni jotain ylimääräistä silmiin. Jännä se hajataittoa korjaava - linssi on isompi ja jotenkin paksumpi. Jonkin aikaa kestää tottua. Jos ei tunnu hyviltä niin on vielä toinen vaihtoehto kokeiltavana. Tosin kalliimpi - tietysti.

Rillit tulee taas kans maksamaan. Mut onneksi on mahdollisuus saada korotonta luottoa. Antoi parikymmentä prossaa alennusta - silti jää kyllä laseille hintaa. Linssit maksaa tosi paljon - kun pitää olla ohennukset ja kaikki. Mutta toivottavasti - niissä olis mulle taas lasit pitkäksi aikaa. Aika monta vuotta olen nykyisiäkin käyttänyt (sinä aikana molemmille tytöille joutunut hankkimaan kahdet - niissä on joutunut käyttämään luottokorttiakin et on saanut hankittua. Kyllä noihin laseihin on mennyt rahaa - mutta aika lailla välttämättömät ovat...)