Kotona aamulla suhteellisen rauhallista. Kerkesin jopa laskuja maksella. Tänään nimittäin se päivä, jolloin tietää miksi on töissä - palkkapäivä.

Työpäivä alkoi viikkopalaverilla. Tai kerkeshän siinä jotain pientä muutakin sitä ennen. Palaverin jälkeen tulen koneelleni ja huomaan et omassa kännykässä 3 puhelua ja 2 viestiä (vastaajaan) - ja sitten vielä spostiin on ilmestynyt postia. Tytöt olivat yrittäneet saada mua kiinni ensin puhelimella ja sitten laittaneet viestiä. Mimi oli myöhästynyt taksista, kun taksikuski ei odottanut. Mimiltä oli kaatunut viiliä housuille ja sit sen jälkeisessä operaatiossa tuhraantui aikaa... Taksille ei sitten kerinnyt ja toinen taksi (muualle menossa) oli sit pysähtynyt ja soittanut Mimin taksille, joka oli sanonut odottaneensa 8 minuuttia.

Ensin meinasin että saa jäädä kotiin, mutta sitten päätin et lähden itse viemään. Kun ei ole hirmu kiirettä. Eli tulipa käytyä naapurikaupungissa.

Selvishän se juttu: Mimi oli aloittanut aamupalan syömisen liian myöhään (katteli telkkaria) ja sit kun se viili kaatui niin meni vaatteiden vaihtoon aikaa - ja sitten ymmärsin et oli vielä haukannut jotain siinä. Hänellä on muistutus kännykässä milloin pitää ruveta ulkovaatteita laittamaan - muistutin nyt et se tosiaan tarkoittaa SITÄ... eikä sen jälkeen tehdä enää muuta vaikka jäis syömättä (korkeintaan mukaan voi napata jotain) eli nää oli näitä priorisointiongelmia. Täytynee vielä kotona kerrata näitä tärkeysjärjestysjuttuja.

Juttelin mä hetken opettajan kanssa taas kerran näistä englanninopiskelun ongelmista.

Mutta nyt jatkan työntekoa.