- lapsiaan suojeleva naarastiikeri. Tuntuu vain aika rankalta, kun ei kaikelta pahalta voi suojata. Yleensä mulla on kyllä sellaiset periaatteet, että itse saavat selvitä konflikteistaan. Mutta... eilen Jossu sai Finderin kautta  ikävän nimettömän tekstiviestin, jossa käsiteltiin hänen isäänsä ja tämän nykyistä tyttöystävää.

Viestistä tuli  kyllä sellainen vaikutelma, et ko. lähettäjä tuntee ainakin jonkun meistä... Kyseessä siis saattaa olla joku ajattelematon lapsi, sen laittaisin ajattelemattomuuden piikkiin. Mutta joltain hän on ko. asiat kuitenkin saanut tietoonsa. Mutta jos on ns. aikuinen ihminen, niin... miksi lapsen niskaan sellaisia asioita laittaa... Toivottavasti tämä nyt jäi tähän yhteen viestiin.

Sen verran vihainen olin, että soitin lapsen isälle. Sitähän minun ei olisi pitänyt tehdä. Hänhän oli heti poliisille soittelemassa. Sain estettyä, sanoin että jos niitä tulee lisää, niin sitten...

Tytön tai tyttöjen kanssa asiasta keskusteltiin. Luulempa että siltä osin asia on käsitelty - ainakin jos saa tämän jälkeen olla rauhassa.