Viime aikoina olen mietiskellyt näitä asumisjuttuja. Tuntuu niin turhauttavalta maksaa viitisensataa kuussa pelkästä asumisesta (saan lisäksi vajaa 160 euroa asumistukea),  sillä jo jotenkin lyhentelisi lainaakin. Jos vaan sen lainan saisi jotenkin järkättyä... Ja saattais olla että siihenkin saisi vähän tukea... mutta en niihin juttuihin ole pahemmin perehtynyt, kun ei ole tarvinnut. Mutta tavoitteena olisi tietenkin maksaa itse...

Kun tässä on vielä se pointti että ei mulla nytkään ylimääräistä jää (joskus olen kuullut perusteltavan asiaa sillä että lainanmaksaminen veisi kaikki rahat eikä voisi ikäänkuin "elää") - ei me esim. pystytä matkustelemaan nykyäänkään tms - jos maksais oman asunnon lainaa niin sitten sais niillä rahoilla jotain konkreettista, kouriintuntuvaa. Nyt maksat vuokran, saat taas asua kuukauden, that's it! Se tuntuu suorastaan tuhlaukselta.

Mutta katsotaan mitä elämä tuo tullessaan. Itse kyllä alan olla sitä mieltä että alkaa mulla olla korkea aika miettiä näitä juttuja, kohta on liian myöhäistä. Ja sehän on varma että vuokra tulee nousemaan joka vuosi - ja palkkakin hiukkasen - ehkä.