- tai siltä ainakin tuntuu. Huomenna siis tarkoitus lähteä mummun ja vaarin ikkunat pesemään. Vaari lupasi tehdä ruuan eli aamusta lähdetään. Kimmokkeen sain kun sisko soitteli su:na että oli käynyt siellä siivoamassa. Mä olen noi ikkunat luvannut pestä, vaari tosin on sitä mieltä ettei ne likaiset ole. Mutta tällä kertaa sanoi et voihan ne pestä - mummun takia.

Tytöt ovat torstaina tai perjantaina lähdössä toiseen mummolaan juhannukseksi. Me ollaan kamun kanssa mietitty minnes myö lähdettäisiin. Vaihtoehtoja on muutama - toivottavasti saadaan majoituskin vielä järkättyä ettei tartte autossa nukkua. Saattaa kyl olla niin et mökit ainakin on aika varattuja.

Kävin tänään kirjastossa ja pari kertaa postissakin. Aamulla vein yhden paketin ja illalla hain. Osan niistä palautan. Nykyään kun en saa sopivia vaatteita. Kaipa olis jotain tehtävä. Kaikki vaatteet tuntuu kiristäviltä ja epämukavilta.

Kävin tänään Jossun kanssa kouluterveydenhoitajalla. Ei tytöllä muuta kuin et optikolla käytävä (sehän oli tiedossakin jo) ja sit hänen painonsa on laskenut 2.5 -3 kiloa viime tarkastuksesta (oli kai maaliskuussa). On kyl ihan ok mutta ei saa tippua enempää... tosin oma vaaka näyttää lähes kaksi kiloa enemmän - ja tämäkin oli eri vaaka. Sen takia haluaakin syksyllä kontrollipunnituksen koululla. Kyllähän tyttö on hieman ehkä laihtunut - olen huomannut et vyötärö on kaventunut aika lailla. Mutta kyllä hän syö ihan hyvin (ja terveellisesti). On kai tullut isäänsä eli kilot ei kerry. Sen verran levottomat jalat :)