Huomenissa olis tarkoitus lähteä Keski-Suomea kohti. Varsinaisessa lomapaikassa meidän oltava vasta maanantaina mutta en halua vain "paahtaa" sinne ajaen vaan katsella myös muita paikkoja elikkä yksi yö olisi tarkoitus yöpyä jossain. Ensimmäinen etappi olisi Kuhmalahdella. Meinasin käydä mummun haudalla.

Eilinen päivä ja ilta kuluikin rattoisasti siskon 40v synttäreillä. Meni pikkasen tämän päivän puolellekin ennen kuin kotiuduttiin.

Uutta tietoa kannettavasta sain eilen kun soitin ko. myyjälle. No se on merkitty palautetuksi joten ei olekaan tulossa uutta konetta vaan joudun sen tilaamaan uudelleen. Ei tässä muuten mitään mutta se on sinne tullut jo parisen viikkoa sitten. Olisin aivan hyvin ehtinyt tilata tai hankkia -  jos olisin halunnut - ja nyt olis ollut kone matkassa (ja kuvapankkiasia ratkaistuna). Vähän annoin palautetta että olisi sen mullekin voinut ilmoittaa... Olin nimittäin soittanut asiasta paria päivää ennen kuin se sinne oli palautunut - ja silloin mulle sanottiin että saattaa kestää pari kolme viikkoakin. Eli en pitänyt kiirettä uudella soitolla. Nyt soittelin että missä vaiheessa on kun laskukin pitäisi maksaa maanantaina (oli siirretty edellisellä soitolla), sanoi vaan sieltä ettei ole avoimia laskuja... et kone merkitty palautetuksi. Siinähän sit änkytin että miksei mulle siitä soitettu tai laitettu postia. Kun kyse kuitenkin oli vaihtopalautuksesta (siihen sanottiin ettei varmaan ollut samanlaista laittaa, mutta myönsivät kyllä että siitä olisi pitänyt informoida).

Nyt olis tarkoitus tyhjentää kamerat koneelle että on mahdollisimman paljon korteilla tilaa. En mä viitsi uutta korttia ostaa - tähän nykyiseen mahtuu sen verran kuvia - sit poistellaan huonompia. Tyttöjen kameroihin sopiva SD-kortti taitaa löytyä.

Tänään vielä kuulemma pitäisi Mimille käydä verkkaritakki ostamassa. Ja ties  mitä muuta.