Just sain eilen sovittua Jossun oikomishoitoajat hieman aiemmaksi päivällä  (oli ma ja ti - joulukuun alussa - toinen 13.30 ja toinen klo 12. Ajat aikaistettu 12 ja 10.45).

No eilen Jossu toi koulusta lapun - heillä on koko koulun retki silloin maanantaina klo 12 (ei siis olisi käynyt se myöhäisempi aikakaan). Yritin nyt aamulla vaihtaa  mutta ei ainakaan vielä onnistunut - ymmärsin et noi jutut pitää tehdä peräkkäisinä päivinä. Sovittiin et se oikoja soittaa mulle iltapäivällä (nyt soitin vain ajanvaraukseen). Aikaisempia aikoja ei kuulemma ole - ei ollut eilenkään.

No yrittänyttä ei laiteta - nimittäin aika isku tulee olemaan Jossulle jos ei pääse sinne. Mun mielestäni hän on muuten suhtautunut tähän oikomishoitoon hyvin... eli on käyttänyt säännöllisesti ja muistuttamatta yöviiksiä (joista nyt pääsi eroon)... Hitsi kumpa se tieto siitä retkestä olisi tullut aiemmin - ei nyt tarvis hoitaa tätä juttua uudelleen... Toivottavasti sais uuden ajan... Kyl mä sen ymmärrän et tyttöä harmittaa jossei sinne retkelle pääse. (Harmittais minuakin vastaavassa tilanteessa).