Tulihan eilen verottajalta kirje. Olen saamassa hieman yli 180€ palautusta. Pitkästä aikaa ne menee sitten Joulun hyväksi. Aiemmin on maksettu mm. opintolainaa (josta viimeinen erä maksussa kesäkuussa - eli se on sitten hoidettu).

Tällä hetkellä on meille annettu positiivista tietoa töissä et työt lisääntyy eikä meistä joudu kukaan lähtemään. Tosin yksi assari sanoi et uskotteko tuon todella. *Sanoin et en tietenkään, en usko mitään ennen kuin asiat on todella sovittu.  Hän sanoi et johto rauhoittaa tilannetta tällä hetkellä noilla. Niinhän se yleensä on - ja sitten annetaan lopullinen isku. NO joo, mä en asiaa rupea sen enempää miettimään. Muuta vaikutusta sillä ei mun elämään ole paitsi, että laitan kesäsuunnitelmat "jäihin". Mutta lomaani en vaihda - heinäkuussa Mimin rippijuhlat ja muu lomailu sitten mietitään kun tilanne tästä selkiää.

Onneksi en muuten ole tota asunnon hankkimista laittanut vireille - tässä tilanteessa ei olisi kovin hyvä juttu. Mutta en mä sitä aio unohtaa... mutta katsotaan mitä elämä tuo tullessaan.