Pian on taas yksi numero enemmän - tai joku sanoo et ikä on vain numeroita. Samalla lailla voisi sanoa vaikkapa painosta. Mutta ero on siinä että painonumeroita saa alemmas - mahdollisesti - ikää ei. Mutta siltikään en tunne olevani paljoakaan vanhempi. Sama pää ja ajatukset edelleen ja ehkä elämänasennekin. Kyllähän sitä tietenkin elämä opettaa,  mutta eikös me olla täällä oppimassa. Kuka mitäkin.

Mun elämä on viime vuosina pyörinyt aika lailla tyttöjeni ehdoilla. Kohta on aika päästää heidät "vapaana" lentämään. On tässä kyllä vielä huomannut ettei aivan vielä ole aika... he tarvitsevat vielä.

-Tänään soittelivat tk:sta, luulivat soittavansa exän nykyiselle. Tämä ilmeisesti oli jotain asiaa hoidellut ja jotain tietoa tarvitsivat - ja luulivat minua häneksi. Minut on vielä merkitty exän läheiseksi. Sanoin et vieläkö on tiedot siellä - 7 vuottahan erosta jo tuli. Kyselivät myös nykyisen numeroa. En sitä voinut antaa, puhelimessa olis ollut - tosin en ole kovin varma siitä et mitä niistä numeroista käyttää säännöllisesti. Yritin sitten itse soittaa tällä nykyiselle ja ilmoittaa  mutta puhelimeen ei saatu yhteyttä, yritin myös exälle. Hän soitti sitten mulle. Sanoin et tk:sta olivat sanoneet yrittävänsä soittaa hänelle (muistin sit et sillähän on taas uusi puhelinnumero). menipä sekavaksi tänään. No exän nyxä soitti sit kun olin ajelemassa kotiinpäin - rahaa olis taas halunnut lainata - tai tälleen kysy et mikä sun rahatilanne on - sanoin et huono. En tosin lainaakaan, ihan tarpeeksi omiakin menoja ja kaksi tyttöä elätettävänä. Sitä aina välillä ihmettelen itsekseni että kuin hän kehtaa (mä en ainakaan vois... kinuta rahaa miehen entiseltä vaimolta)