Oho - on jo Pitkäperjantai. Eilen saatoin Jossun junaan. Hän lähti leirille ja palaa vasta maanantaina. Vähällä oli etten olisi ehtinyt - tosin varauduttu oli. Kaveri heitti hänet asemalle ja minä pääsin hieman ennen neljää lähtemään työmaalta. Isänsä varaan en ollut kuskaamista jättänyt - eikä se olis onnistunutkaan. Jos tämä kaverini ei olisi voinut viedä niin aina olis vielä tytön täti... varasuunnitelmia on oppinut vuosien varrella tekamään. Oikeastaan se on aika surullista... jos asiaa rupeaa ajattelemaan.

No ollaan nyt kaksin vanhemman tytön kanssa. Mikäs siinä, rauhallista meillä täällä. Katsellaan elokuvia tai kumpikin on kääriytynyt tuoliinsa lueskelemaan. Tänään nukuttiin pitkään. Muuta ei suunnitteilla kuin et iltapäivällä lähdetään mun veljen synttärikahveille (ja jos miehet vaihtaisivat mulle kesärenkaat Viaton ). Illalla olis tarkoitus lähteä siskon ja kaverin kanssa "viihteelle" - Mimi menee serkuille yöksi.  Lauantaina taas sitteen puurretaan - kuivaushuone varattuna.

Olen tässä näperrellyt muutamia pikkuhelmitöitä - parit kännykorut ja parit korvikset. Kuvia ei ole vielä tullut otettua. Kevät varmaan vaikuttaa... on kiva taas tehdä jotain konkreettista.

Mikä parasta tässä pääsiäisessä - on muutama vapaapäivä. Tosin en mitään erikoista ole suunnitellut. Siinähän tää menee kotosalla ja läheisten parissa. Sunnuntaina siskon luokse  suvun kera syömään...