eikä oikein tiedä mitä tekis - ehkä ollaan vaan. Ajateltiin kuitenkin käväistä vilkaisemassa Tykkimäen huvipuistossa - avasivat eilen. On siellä ainakin se Linskin maailmanpyörä ja lehtitietojen mukaan ovat "avartaneet" puistoa. Rannekkeita en tällä kertaa luvannut tytöille ostaa - jos nyt tuon pyörän kävisi kokeilemassa.

Töissä meni loppujen lopuksi ihan rauhallisesti. Väärille päiville tuli tietenkin tilauksia - mutta sitä osattiin odottaa - ei jaksa enää meuhkata kun eivät kerran tajua niin olkoot sitten... Vähän aikaisemmin päästiin kotiin lähtemään.

Kävin hakemassa kesäkalusteeni. Tuolla ne nyt pihalla odottavat öljykäsittelyä (öljyhän mulla on - mut inspiraatio puuttuu). Kamun kanssa käväisin illalla puutarhamyymälässä. Hän halusi multaa ostaa. Mulle tarttui mukaan pöllökoriste - alkaa jo olla aika monta eläintä tuolla meiän pienessä puutarhassa (pöllö, ankkoja, kilpikonna, etana, ötökkä tikun päässä  - ja pari pientä keijua). Kukkapenkki pitäisi laittaa vihdoinkin kuntoon. Mulla oli jo viime vuonna varattuna kukkapenkin ympärille aitatarpeet, mutta en niitä viime vuonna saanut laitettua (käsi kipsissä). Mutta eihän tuollainen pienikään piha koskaan ole täysin "valmis"...