Netti tänään. Tuntuu että joka sivulle joutuu odottamaan ikuisuuden. Vaikka kun muistelee alkuaikoja joskus 90-luvulla kun puhelinmodeemin kanssa kytkeydyttiin nettiin - mutta silloin sitä jotenkin oli kärsivällisempi. Kaikki oli uutta ja ihmeellistä. Nyt on tottunut siihen että kaiken on tapahduttava heti - ja nopeasti.

Läppäriä en ole vielä laittanut nettiin. Ostin kyl reitittimen mutta eipä ole ollut aikaa ruveta sen kanssa leikkimään. Vaikkei se välttämättä mikään suuri homma olekaan. Mutta, jos sattuukin olemaan jotain häikkää... mulla pitää olla aikaa silloin. Eikä saa olla kiire minnekään. Viime aikoina ollaan taas oltu liikenteessä. Enkä sitten ole illalla myöhään jaksanut keskittyä...

Viikonloppuna likat eivät lähteneetkään toiseen mummolaan - - tai oikeastaan heidän piti mennä ukin ja mummun vuokramökille, mutta nämä tulivatkin sieltä pois kun oli niin kylmä. Ja heidän nykyinen asuntonsa on aika pieni... eikä tyttöjen isä muutenkaan olisi voinut lähteä eli taasen selityksiä kerrakseen. NO Mimi pääsi sitten kaverinsa synttäreille lauantaina. Sunnuntaina lähdin Jossun kanssa mummolaan siskon kanssa. Pikkasen istuteltiin sipuleita, porkkanaa ja punajuurta - ja kesäkukkia.

Mimi sai perjantaina isältään kitaran. Nyt pääsee harjoittelemaan soittoa kunnolla - no vastahan on käynyt kolmannella tunnilla (tänään).

Nyt ei maha mittään - mua väsyttää joten nukkumaan taidan mennä.