Hirmu nopeasti on tämä alkukesä mennyt. Kohta tosiaan itse lomalla ja heinäkuuta jo eletään. Mun mieli on melko lailla rippijuhlajärjestelyissä. Alitajunta tekee töitä koko ajan - mietin siis tarjoiluja yms. Kutsut saatiin viime viikon lopulla lähetettyä ja loput annettiin tyttöjen serkun synttäreillä. Siellä se eilinen ilta kuluikin... tytöt menivät serkuilleen tänäänkin iltapäivää viettämään ja söivätkin joten pääsin tänä iltana helpolla. Käväisin mie äsken huomiseksi heille ruokaa ostamassa. Nyt odotellaan saunan lämpiämistä. Vaikka on tuolla ulkona ollut tarpeeksi lämmintä tänään ilmankin.

Tyttöjen isä ilmeisesti lauantaina lähtee tyttöjensä kanssa Korkeasaareen - mutta eipäs nuolaista ennen kuin tipahtaa... Saas nähdä jääkö varaa juhlien jälkeen meiän lähtemiseen minnekään... Vai ollaanko loppuloma ihan vaan kotosalla ja järsitään näkkileipää. No joo :)

Mutta kyl tosiaan huomaa et ruoka ja eläminen tosiaan on kallista. Minä kun yritän pitää jonkinlaista kulujen seurantaa. Nyt kesäkuussa meni elintarvikkeisiin hieman yli viisisataa - no siihen on yksi syy se et Jossulla oli synttärit - mutta kuitenkin  - iso summa se on...