Viikonloppu taas vietetty. Tuntuu, että paljoakaan ei kotona tullut vietettyä aikaa... Perjantaina käytiin illalla kirjastossa - pitkästä aikaa. Viimeksi kun käytiin, niin "heitettiin" vain palautettavat sinne ja kotiin. No nyt sitten lainattiin taas. Kirjaston jälkeen käväistiin vielä Anttilassa alusvaatteita ostamassa.

Lauantaina sitten aamusta suksien ostoon - löytyikin sopiva "paketti" ensimmäisestä urheiluliikkeestä eli niiden ostoon ei kauaa aikaa kulunut. Jonkin aikaa meni kyllä suksien siteidenlaitossa. Tämän jälkeen menimme sitten syömään. Sitten vaan sukset kotiin ja siskon luo - kun äiti oli tullut sinne. Illalla sitten tuli kaverin veli kylään - aikaa viettämään kun siskonsa oli töissä. Kamu haki sitten veljen hoidosta kun pääsi töist- :)

Tänään sitten käyty velvollisuus suorittamassa eli ääni annettu. Sitten kävin kamulla äänestyskahveilla. Päivä muuten meni siskon luona - lapset laskivat mäkeä ja vielä tossa illansuussa otettiin Sanaselitys Alias -kisa. Me hävittiin...

Laitoin äsken yhden työpaikkahakemuksen liikkeelle.  Pitänee taas ruveta noita työnhakutaitoja harjoittelemaan kun työt on loppumassa. Toisaalta taas olis tätä tekemistä kotonakin - mm kaapit on täpösen täynnä kaikkea turhaa, joista pitäisi päästä eroon.