Iltoja en ole kotona viettänyt. Ja sekin vähän aiheuttaa syyllisyyden tunnetta. Tytöt on päivät keskenään ja sitten illalla mulla on vielä ollut menoa, mutta toisaalta eilen hoidin ensi viikon ruokaostokset (joskushan nekin on tehtävä) eikä nää iltajutut ole olleet mitään viihdettä, siis että tytöt olisivat jääneet jostain paitsi.

Niin eilen töiden jälkeen kiireellä ruokaa tekemään, tein hunajabroilerisuikaleista kastikkeen makaronille.  Ensin ruskistetaan suikaleet ja sitten pannulle lisätään ananaspaloja tölkillinen ja sitten herneitä (tai vaikkapa herne-maissi-paprikaa). Nopea tehdä ja ainakin mun tytöt tykkää.

Ruuan jälkeen käytiin kirjastossa palauttamassa niitä Mimin myöhässä olevia kirjoja (joista yksi jäi sitten palauttamatta) ja lainaamassa uusia. Toin tytöt kotiin ja lähdin kauppaan kaverin kanssa.

Tällä viikolla tytöt ovat halunneet saunoa joka päivä, niin eilenkin eli olivat jo käyneet saunassa kun minä tulin kauppakasseineni.

Tänä iltana kun pääsen kotiin, lähdetään melkein välittömästi synttäreille - sinne on kuitenkin ajomatkaa -  näillä talvikeleillä. Onneksi nykyään iso tie on kunnossa, mutta loppumatkan epäilen olevan aika liukasta. Niin yleensä on ollut.

Pienenä sivuhuomautuksena. Painonhallinta ei tunnu sujuvan tällä viikolla - on kai mielessä niin paljon muutakin. Enkä ainakaan nyt jaksa välittää.