Eipä enää nykyään hirmu usein ole näin käynyt. Reilu vuosi sitten tämä oli pikemmin sääntö kun poikkeus, että perjantaina työpäivä venyi jonkun verran. Viime aikoina ei kovin usein... mutta tästäkin selvittiin tai miten hyvin, niin se selviää sitten maanantaina kun tullaan viikonlopun jälkeen töihin. Mutta enpä ajattele sitä nyt.

Tämän työn paras sekä huonoin puoli on sama elikkä aina pitää saada työt päätökseen päivittäin. Kovinkaan montaa juttua ei voi jättää myöhemmäksi... joskus se rassaa. Varmaan sen takia mulla on kotona niin paljon tekemättömiä töitä... odottelemassa inspiraatiota (siis viime hetken paniikkia varmaankin).

Ajattelin äsken että pitäisi kuvia kopioida rompuille - niitä on kertynyt aika lailla. Olen ne kylläkin siirtänyt ulkoiselle usb-levylle, mutta olis varmaan hyvä olla muuallakin tallessa. En vaan ole saanut mietittyä sopivaa arkistointitapaa eli tallennanko vaan johonkin levylle ja sitten etsin tarvittaessa hikipäässä, että mistä se ja se kuva löytyy vai pitäisikö samankaltaiset laittaa samalle. Mutta mietin asiaa... kuvia vaan alkaa jo olla aika iso määrä.