Koko päivän olen ollut ihan sippi. Tosin samaa olin havaitsevani työkavereillakin. Mie kyllä vietin ihan raittiin vapun, mutta olihan tuota menoa. Siis perjantaina illalla ne kynttiläkutsut - en muuten ostanut mitään uusia kynttilöitä tai somisteita - ,lauantaina teatterissa ja sitten loppuvappu mummolassa eli kotona ei paljoa tullut vietettyä aikaa.

Ens lauantaina on tiedossa työpaikan kevätretki. Siellä se päivä taas menee. Ja kotona on paikat rempallaan.

Vapun ajan tilaukset oli menneet ok. No yksi soitti että missä heidän tilauksensa - no olivat vahingossa tilanneet la:lle eikä heille kuljetusta silloin. Eikä me kaikkia tiedetä kenelle menee lauantaina ja kenelle ei, kyseessä kuitenkin koko Suomi.

Vähän voi jättää mun mielestä kauppojen omaankin varaan - mikseivät päivää niitä tilauksiaan. Kun eivät normaalisti tilaa lauantaisin niin ei näy sitten puuttuvissa. Muutenkin taisi olla kyse kaupasta joka tilaa epäsäännöllisesti. Eipä hän ollut kovin kärmeissään - sanoi että oikeastaan parempi ettei tullut tänään. NO kaikenkaikkiaan siis vappu meni hyvin.

Väsynyt tosiaan tänään olen ollut. Kun tulin kotiin ja laitoin ruuan. Niin syömisen jälkeen oikaisin hetkeksi sohvalle ja kohta huomaan olleeni siinä puolisen tuntia. Lähdin sitten viemään kirjettä postilaatikkoon - etten ihan simahda.