Kotona en viitsi enää illalla istuskella koneen ääressä eikä töissä ehdi... vaikka koneen ääressä olenkin ja netti auki. NO toisaalta - eipä se töihin kuulukaan.

Tänään oli iltapäivällä kahvitteluvieraita - vieteltiin tytön nimipäiviä jälkikäteen. Täytyy sitä aina jotain juhlaa keksiä - välillä. Kivahan se vaihteeksi ja tuleepa siivottua. Ostin vaihteeksi keittiöön uudet matot - entisiä en ole ehtinyt viemään pesulaan. Piristi sekin uudistus hieman.

Ens viikosta taasen tulossa kiireinen. Ollaan muuttamassa väliaikaisiin työtiloihin (vanhaa rempataan), sit mulla on tiedossa yksi koulutuspäivä (koko päivä menee - tiedossa aikainen aamuherätys ja lapsille on ruoka varattava. Illalla kotiin), vanhempainyhdistyksenkin kokous taitaa sattua tälle viikolle. Eli sutinaa riittänee.

Kävin laskuja maksamassa ja tajusin että olen hävittänyt yhden laskun. Laitoinpa sitten ko. yritykseen spostia jotta lähettäisivät uuden (tosin kyllähän se jossain vaiheessa tulisi automaattisesti - lasku siis). Luulenpa et meni paperinkeräykseen - siivotessa. Ei niin yleensä käy sillä laitan laskut heti (tai ainakin pyrin niin tekemään) maksettavien joukkoon. Mutta ei se niin vakava asia ole... sattuu näitä.

Elämä tuntuu nykyään menevän vauhdilla. Aivan kuin mihinkään ei kerkeäisi keskittyä - sama juttu sekä kotona että töissä. Eilen sain tosin tehtyä yhden homman joka piti tehdä aikoja sitten. Kuvia skannasin.

Tytön kanssa tehtiin päätös: kaapit käydään läpi ja laitetaan eteenpäin (kierrätykseen/kaatopaikalle) tavarat joilla me ei tehdä mitään ja pitemmän ajan projektina on tarkoitus saada jokaiselle tavaralle paikkansa josta se löytyy tarvittaessa. Kyllä jo olis aikakin