- ainakin pulssi on alempana kuin aikoihin. Mutta seurannassa edelleen.

Viikko taas kohta putkessa. Toivottavasti huomenna olisi suht rauhallinen päivä - ihan tarpeeksi on ollut niitä kriisipäiviä tuolla oloaikana. Aika usein juuri perjantaina ja se taasen johtuu siitä että perjantaina on suurin tilausliikenne - yhteydet helposti ruuhkautuu. Mutta odotetaan pahinta ja toivotaan parasta... eipä muuta voi. Mutta kyllä se aina välillä rassaa ettei perjantaiksi voi oikeastaan mitään suunnitella heti töiden jälkeen kun ei tiedä et pääseekö silloin kun pitää.

Viikonlopun suunnitelmat hieman muuttuivat - tai ei mulla ollut vielä suunnitelmia. Lauantaina tyttöjen isä lupasi viedä lapsensa uimahalliin ja syömään, mä ehkä lähden shoppailemaan - yks uusi käsityöliike avattu keskustassa - jospa kävis katsomassa tarjontaa. Käsitöistä puheenollen - tulin ostaneeksi Quick & Easy -lehden (siinä aika paljon jouluaiheisia ristipistomalleja vaikkapa kortteihin).

Sisko soitteli että voisinko sunnuntaina mennä äidin seuraksi kun hän joutuu lähtemään miehensä sedän 60v synttäreille - on kuulemma siellä kuitenkin la-su välisen yön - äiti on päässyt tänään jalkaleikkauksen jälkeen kotiin ja sen verran on kipuja ettei yksin voi jättää - ja ilmeisesti menen seuraavanakin viikonloppuna. Niin äiti joutui tai pääsi maanantaina takaisin sairaalaan (just edellisenä torstaina pääsi kotiin nk alempana kirjoittelin), jossa sitten tehtiin jo kauan odotettu leikkaus - jalkapohjasta poistettiin reuman aiheuttama uloke  tai kyhmy - tai miten sen nyt sanoisi... ja tänään pääsi kotiin.

Lapsen opettaja otti tänään Prismassa hihasta kiinni. Vähän aikaa rupateltiin... lapsella menee muuten hyvin paitsi se enkku. Mutta sitähän on kuitenkin yritetty helpottaa mukauttamisella. Toisaalta ihmetyttää että voikin olla niin vaikeaa kun muut aineet menevät suht kivasti. Lapsen lempiaineet koulussa kun ovat matikka, historia ja hieman yllättäen äidinkieli.

Koulupsykologin kanssa oli keväällä puhetta (kun sovittiin tosta englannin mukauttamisesta), että ilmeisesti tytön dysfasia ilmenee nyt tossa vieraan kielen oppimisessa... ja kun asiaa oikein ajattelee niin vaikeaa se varmasti on lapselle jolle suomenkielenkin opettelu on ollut hankalaa - englannissa kun äännetään eri lailla ja sit pitäisi se sana osata kirjoittaa oikein ja sitten vielä selvittää mitä se suomeksi tarkoittaa... Ehkä se vielä sieltä joskus loksahtaa - tytön lukemaan opettelukin kesti kolmisen vuotta - ja nykyään on varsinainen lukutoukka...