Toisaalta on ollut hirmu rankka viikko - aivan kuin ei olisi saanut nukuttua tarpeeksi, toisaalta viikko on kulunut nopeasti. Tiistaina tosiaan ylitöissä - ke:na ja tänään päästiin kyllä ajoissa, mutta tänäänkin oli ongelmia yhteyksissä. Mutta onneksi ne selvis ja tilaukset tulivat normaalisti.

Huomenna taas palkkapäivä eli päivä jolloin tietää minkä takia käy töissä. Nyt sikäli tulossa parempi tili että saadaan viime vuodelta tulospalkkio. Vaikkakaan ei siitä paljoa iloa ole - laskuihin ja muihin menoihin se menee - esim. on ostettava autoon kesärenkaat. Kattelin tossa äsken laskuja - aika summa niihinkin menossa - on autovakuutus, kotivakuutus, laajakaista, puhelin- , lehti- ja jäsenmaksuja ym... en edes muistanut kaikkia et ne on just tästä tilistä menossa - tänään tuli sähkölaskukin eikä siinä ole kuin kaksi viikkoa eräpäivään elikkä siihenkin pitää rahaa varata... kaikkea ei voi kuluttaa - no joo ajattelin kyl laittaa muutaman satasen varatilille "piiloon" pahan päivän varalle 

Menoja laittelin ylös. Tässä kuussa on tähän mennessä mennyt ruokaan aika vähän - viime kuu olikin pohjanoteeraus - en edes muista että koska olisi kulutettu ruokaan niin paljon - ei edes jouluna... eikä meillä ollut edes mitään synttäreitä tms. -Suurin menoerä oli kasvikset ja hedelmät!!! eli kalleimmillaan ovat olleet... Nyt ehkä on vaikuttanut se, että oltiin mahataudissa kaikki viime viikolla - ei ole ollut nälkäkään.