- ja läpi meni. Jännittää sain kyllä. Nimittäin aamulla menin katsastusasemalle ja melkein heti katsastusmies (tai - poika) lähti auton kanssa liikkeelle. Join siinä kaikessa rauhassa kahvit ja menin sitten kuistille odottamaan - todella odottamaan. Mun jälkeen tulleista ainakin kolme sai autonsa takaisin ennen mua. No sitten poika ajoi parkkipaikalle. Heti ensimmäiseksi kertoi että tämä kesti sen takia koska hän on harjoittelija (ja hän tarkasti auton yhdessä toisen kats.miehen kanssa). Kertoi sitten että läpi meni mutta kehotti korjaamaan yhden ruostevaurion ja kuulemma toisesta etuiskarista tuli nestettä tms mutta se ei vielä näkynyt testeissä... mutta kuulemma henkisesti voin varautua :)

- jippii se meni läpi. Ei tartte sitä murehtia ennen ensi vuotta

Tytöt lähtivät exän kanssa Savonlinnaan aamulla. Tulevat lauantaina kotiin ja sunnuntaina juhlitaan Jossun synttäreitä.

Pidin tänään puolipäivävapaan eli katsastuksen jälkeen kiertelin kaupungilla. Palautin yhden paketin postiin, käväisin puutarhalla ja katselin korttitarvikkeita - mitään en kuitenkaan ostanut paitsi kanasalaatin lounaaksi. Kotiin menin syömään ja sitten töihin... Otin vapaan lähinnä nk loman kannalta. Sen takiahan sen otin - jos auto ei olis mennyt läpi katsastuksesta niin olisin varaillut korjauksia sun muita... mutta nyt sain sen ajan "itselleni"

Kuumaa on ollut. Meiän pihalla ei oikeastaan voi olla vasta kuin suht myöhään illalla jossei halua saunaoloa. Mä iltakymmenen jälkeen istuskelin sitten keinussa ja join valkoista teetä kynttilää tuijotellen.