Digiboksista meni ilmeisesti kiintolevy - ainakaan se ei löydä sitä. Vajaa 3 vuotta käytössä ollut - kovassa käytössä kuitenkin.  Siinä meni sellaiset 40 tuntia nauhoituksia. Mimille ehkä tärkeimpiä. Mutta kyllähän se harmittaa muakin. Ei olis oikein varaa uuttakaan ostaa. Kyllä siinä vielä teevee toimii - jonkinlaisia oireita on antanut aiemminkin, mut on sitten taas ruvennut toimimaan kun vähän aikaa odottaa - tänään ei mistään apua.

Jossu soitteli iltapäivällä et reppu rikki - taas meni vetoketju. Eka reppu meni samoin parin viikon jälkeen - uusi saatiin tilalle. Nyt olis kyl vielä kuitti tallella mutta ei huvita mennä valittamaan - oli niin nuiva kohtelu viimeksikin - tosin mä en itse ollut siitä reklamoimassa. Mutta tyttö sanoi ettei enää sieltä halua joten käytiin Anttilasta ostmassa Jansportin halpa reppu - jossa tosin on 360 kk:n tuotetakuu - eli jos menee vetoketju niin uuden saa ainakin tilalle. Niin luvattiinkin - sanoivat et pitäkää kuitti tallessa.

Muutenkin on ollut vähän ikäänkuin moka-päivä. Töissäkin - jotain pientä. Koko päivän muokkaillut tiedostoja excelissä ja siinä välissä laitellut tilauksia. Ei mikään ihme jos välillä sekoilee. Sitten vielä ilmeni jotain sellaista jota en ollut muistanut - ja se taas aiheutti lisätyötä. No tälläisiä päiviä välillä on. Toisaalta ihmettelen - aamulla mulla oli tosi hyvä olo viikonlopun jälkeen, mutta töissä se heti alkoi - pientä stressiä ilmassa varmaankin.