Ihan hyvää teki - olla muutama päivä vaan... ei mitään kiirettä ym. Tuntuu kuin olisi ollut pidempäänkin (no kysypä asiaa uudelleen huomenna parin työtunnin jälkeen...).

Jossu oli siis isänsä kanssa toisessa mummolassa - ilmeisesti oli ollut hyvä reissu. Exä sanoi lähtevänsä toukokuussa tyttöjen kanssa uudelleen. Mimin kanssa katseltiin aika monta elokuvaa ja lueskeltiin. Olihan se vaihteeksi outoa olla vain toisen tytön kanssa - harjoitusta kesää varten kun Mimi on 1½ viikkoa rippileirillä ja ollaan Jossun kanssa kahden. Sen tiedän jo etukäteen että Jossu vaatii enemmän ohjelmaa ja menemistä kuin Mimi...

Tein nyt illalla korttia velipojalle. Kuvia yhdistelin kollaasiksi ja tulostin ja laitoin korttipohjaan - meni siinä aikaa - kunnes olin tyytyväinen tulokseen. Huomenna olis tarkoitus mennä synttäreille. Pikkuveli täyttää neljäkymmentä :) - ostin hänelle 2Gt:n muistitikun - opiskelija kun on (tai työn ohessa sitä tekee). Toivottavasti sille on käyttöä.

Niin meiän pääsiäinen meni aika hiljaisesti. En ollut pahemmin pääsiäistä varten koristellut - kaipa se mahatauti vaikutti siihenkin - ei jaksanut ajatella. Pääsiäismunien etsimistä kaupoista harrastin lauantaina - Prismastakin oli jo loppunut. Mutta löysin kuitenkin eli lapset saivat suklaansa.

Uteliaisuuttani kävin katselemassa asuntoilmoituksia (vaikka olen realistisesti ajatellen ne haaveet tällä haavaa jättänyt haaveiden asteelle). Se pieni kolmio mitä olen käynyt katsomassakin - hinta on tippunut n. 75t :eli eli kymppitonnin ovat jo kaiken kaikkiaan pudottaneet. Jos olis mahdollista, niin tuon hinnan saattaisin siitä maksaakin - kun vertailen muihin vastaaviin samalla alueella... siis jos mulla olis hieman sitä omaa rahaa säästössä, niin... Nykytilanteessa en uskalla ottaa 100% lainaa. Mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan... jos se on mulle tarkoitettu, niin...  tai sitten tulee eteen joku vielä parempi. Nyt kuitenkin elellään tässä isommassa vuokrakolmiossa edelleen...