Tytöt menivät isälleen päiväksi ja yöksi. Jossu äsken soitteli tai on siitä jo jonkin aikaa. Ilmeisesti ei aivan ole ollut sellaista kuin suunnitteli. No tavallaan suunnitelmat heitti häränpyllyä jo aamulla. Mimi ei ollut valmis ja sitten rupeaa kiukuttelemaan ettei hänellä ole sopivia housuja. Siis sellaisia johon mahtuu pitkikset. No sitten tehtiin niin, et Jossu lähti isänsä kanssa ja mä lähdin Mimin kanssa housujen metsästykseen. Löydettiin sitten kahdet sopivat eli asia järjestyi. Vein sitten hänen isälleen.

Muuten en ole tehnyt mitään järkevää. Käytiin Kamun kanssa kahvilla ja kaupassa. Sitten sain värjättyä hiukset - homma joka on ollut suunnitelmissa yli kuukauden. Nyt olen sitten sivusilmällä katsonut teeveetä ja virkannut pikkuliinaa. Yhden siiderin join. En tänään jaksanut lähteä minnekään - nautin kun saan kerrankin olla ihan yksin.

Töissä on ollut aika rankka viikko. Porukkaa on ollut sairaslomilla ja muillakin vapailla. Perjantaina aamusta oli ongelmia puhelimien kanssa ja sitten meni koko järjestelmä. No sain tehtyä muita hommia (jotka sitten jäivät kesken kun järjestelmä saatiin taas toimimaan). Päästiin kuitenkin normaaliaikaan kotiin. Mutta kyllä sitä taas tiesi puhuneensa puhelimessa. Ei mun ääni ole vieläkään kunnossa.