Tytöt ovat edelleen siskon mökillä. Itse olen parin tunnin päästä kokoukseen Kotkaan.

Ihan kiva viikonloppu vaikkei helluntaiheilaa löytynytkään ;). Lauantaina käväisin kiharat laitattamassa. Sitten käytiin kebabia syömässä ja kannettiin kaverin kirjahyllynosat autosta.

Lauantaiaamu alkoi hieman erilaisissa merkeissä. Yöllä jo kuului kissan naukunaa porraskäytävässä, ehkä noin neljän viiden aikoihin. Katsomaan en jaksanut lähteä et mikä hätänä. Sen päättelin ettei ainakaan ole missään jumissa kun ääni välillä kuului kauempaa ja välillä lähempää. No aamusella sitten heräsin ja tassuttelin keittiöön. No sitten huomasin että terassin oven takana se kissa naukuu. Menin kuitenkin ensin suihkuun- ja edelleen kissa terassilla. Menin sitten portaille istuskelemaan ja "juttelemaan" kissan kanssa. Se vaan raapii ovea et haluu sisälle. No päästin kun ajattelin et sittenpähän näkee ettei se ole sen koti. No kiersi joka huoneen moneen kertaan naukuen. Mie siinä sitten aamutouhujani  - kissa seurana.

Mä sit ihmettelen et kenen tuo kissa. Tiesin kyllä et yhellä yläkerran asukkaalla on, mutta en ollut nähnyt siitä kuin naaman ikkunanraosta... eli en voinut olla varma. Meiän seinänaapurit tuli sitten kotiin ja sanoivat kenen oli. Kaksi kertaa kävin oven takana soittelemassa ovikelloa, kukaan ei tullut avaamaan (kuitenkin vaikutti et kotona oltiin). No loppujen lopuksi mun oli pakko jättää se edelleen naukumaan käytävään... piti sinne kampaajalle ehtiä.

Myöhemmin selvis kyllä että kissa oli päässyt kotiinsa... hyvä niin

Illalla lähdettiin viihteelle - meiän kautta. Yks viinipullo "tyhjennettiin" ja sitten päätettiin lähteä paikalliseen yhdelle ennen kaupunkiin lähtöä. Siellä nähtiin kaverin työkaveri miehensä kanssa ja samalla kyydillä kaupunkiin. Me mentiin tanssiravintolaan, jonne oli vapaa pääsy - eihän siellä ollut kuin kourallinen ihmisiä. Jonkin aikaa oltiin et kaveri pääsi hieman tanssahtelemaan. Sieltä sitten suunnistettiin karaokebaariin loppuillaksi. Yks tuttu sielläkin sentään oli.

Kotiin kävellessä huomattiin että onpa kuusilla pitkät kerkät - kovasti on tullut vaaleanvihreää.  Kiva oli kävellä leppoisassa kosteassa ilmassa - aika sumuista oli.

Aamulla ensimmäinen herätys tuli yhdeksän jälkeen kun exä soitteli kuulumisiaan. Ennen yhtätoista kaveri viestitteli et tulenko brunssille -no sinne. Hää oli tehnyt lämpimiä voileipiä

- elikkkä on ollut tälläinen lupsakka viikonloppu. Muuten nyt ilma on täynnä voikukan hahtuvannäköisiä... Aurinko paistaa. Taitaa tulla kesä...