Jostain syystä en meinannut saada unta viime yönä elikkä luin sitten Jude Deveraux'n Silkkiäispuu -kirjan loppuun. Senkään jälkeen ei onnistunut. Kelloa katsoin vielä kahden jälkeen ja herätys oli 6.20.

Huomenna on herättävä jo heti viiden jälkeen - taas koulutuspäivä pk-seudulla. Pitää keretä sinne noin puoli yhdeksäksi elikkä lähdetään työpaikan pihasta puoli seitsemän kieppeillä.

Tänään olin sit ihan poikki kun tulin töistä: pakko oli ruuan jälkeen ottaa pienet torkut ennen kuin vein Mimin ensimmäiselle kitaratunnilleen. Omaksi ilokseen hänkin sitä opettelee kuten Jossu pianonsoittoa. Sit kävin lähikaupassa: Pieni pettymys tällä kertaa. Hyllyt aika tyhjinä elikkä en saanut mitä ajattelin (kuten broileria). Täytyi tyytyä eineksiin eikä nekään ollut niitä mitä meinasin. Mutta eiköhän me niillä selvitä. Isoon kauppaan en viitsinyt lähteä. Ei oikein ole varaa - tulee aina kuitenkin ostettua ylimääräistäkin kun sinne lähtee - samalla. Nyt ostin vaan välttämättömimmän. Alle kolmellakympillä selvisin. Pitäis myös välillä tarkastaa pakastin - sieltä saattaa löytyä vaikka mitä. Niin myös jääkaapista. Mulla kävi moka - nimittäin pääsi pari juttua vanhenemaan (kalaa ja broileria -kyl harmitti).

Lämmitin vielä illalla saunan. Jossu tuli kans - jos vaikka nukuttais paremmin - hällä aika paha nuha. Mimi oli käynyt jo suihkussa ja meni ajoissa nukkumaan. Jossu teki meille viel kaakaot iltapalaksi (mulle ruukaa laitella - välillä kaakaota ja välillä leipää voileipägrillissa kun on ne oppinut tekemään).